Runemagi er vår skjulte magiske arv! - Pål-Esben Wanvig

Runemagi er vår skjulte magiske arv!
(Del 3 av 5)

I videoen og artikkelen “Runemagi er vår skjulte magiske arv!” tar jeg opp følgende tema: Hva er runer? Hvor stammer runene fra? Vinca skriften – Verdens eldste skriftspråk? Hva er Futhark? Misbruk av runene, Norrøn mytologi og runemagi, Norrøn mytologi og guder, Runenes magiske krefter, “Farlige” runer, Runene som orakel, Runene som magiske instrumenter, Vår egen magi rett foran stuedøren!


I videoen (1 time 9 min) erfarer du bla.:

 • Hva er runer?
 • Hvor stammer runene fra?
 • Vinca skriften – Verdens eldste skriftspråk?
 • Hva er Futhark?
 • Misbruk av runene
 • Norrøn mytologi og runemagi
 • Norrøn mytologi og guder
 • Runenes magiske krefter
 • “Farlige” runer
 • Runene som orakel
 • Runene som magiske instrumenter
 • Vår egen magi rett foran stuedøren!
 • +++

 

Del 3 av 5 i artikkelserien “Sjamanisme ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener”

Alle som jobber med naturen, lysvesener og healing, driver med en form for sjamanisme. Runemagi er et avansert og kraftfullt verktøy som kan brukes på veien mot forståelse, mening, lykke og bedre helse.

For 10 år siden var sjamanisme noe jeg assosierte med indianere, tipier, fjær og skumle skikkelser som bodde i hytter i skogen. Det i hele tatt å ha noe med sjamansime å gjøre var en obskur tanke for sivilingeniøren og forretningsmannen.

Ønsker du å lære mer om sjamanisme? Klikk her for å lære mer om utdannelsen som White Feather sjaman. Oppstart februar 2017. Kun begrenset antall plasser.

 

Som mange av oss har erfaring med kan livet gjøre en helomvending når som helst. Min helomvending kom etter et livstruende burnout for snart 10 år siden der legene etter hvert ga opp å få meg frisk og begynte å snakke om å uføretrygde meg.

For meg var dette et sjokk – en tidligere topptrent idrettsmann som var vant med å håndtere dusinvis med prosjekter samtidig skulle bli uføretrygdet???

Dette bidro til min motivasjon for å finne løsninger selv på mine alvorlige helseproblemer. Etter en rundtur på flere kontinenter for å finne de beste healerne som kunne helbrede meg fikk jeg den store æren av å studere sjamanisme sammen en av de største spirituelle lærere og sjamaner i verden: Walter Lübeck.

I denne artikkelserien vil jeg dele litt av kunnskapen og noen av erfaringene som jeg tilegnet meg etter mer enn åtte års ferd som en White Feather sjaman. I dag er jeg en av seks i verden som er utdannet til å videreformidle de komplette teoretiske, praktiske, magiske og mystiske delene av White Feather Sjaman tradisjon videre til andre.

Jeg vil ta deg med bak magiens mystiske forheng og forhåpentlig inspirere deg til å komme nærmere i kontakt med din egen indre sjaman. For i virkeligheten er alle som jobber med naturen, lysvesen og healing en form for sjaman. Mer her som i de fleste andre yrker er det selvfølgelig forskjell på en novise som kan spille lisa-gikk-til-skolen og en langvarig utdannet konsertpianist.

Resten av artiklene i serien “Sjamanisme, ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener” finner du her

Klikk her for å laste ned artikkelen som er publisert i bladet Medium nr. 11-2012 til din PC/Mac (Høyreklikk på linken og velg “lagre link til disk” for å lagre artikkel på din PC/Mac)

 

del-3-sjamanisme

 

>