De 9 grunnpilarene for å finne den sjamanistiske vei

De 9 grunnpilarene for å finne den sjamanistiske vei (Del 4 av 5)

Den urgamle sjamanistiske vei for å åpne ditt hjerte og leve et lykkelig liv (Tayan Toa) – De 9 grunnpilarene for å finne den sjamanistiske vei.

I denne videoen tar jeg opp følgende tema: Oppskriften – en spirituell veiviser – for vår vei som sjaman. Hvorfor er det så lett å rote seg bort? Den sjamanistiske eden. Hva betyr det egentlig å åpne opp sitt hjerte? Praktisk beskrivelse av hva den sjamanistiske veien handler om. De 9 grunnpliarene for å finne den sjamanistiske vei. Hvordan du finner din rette sjaman læremester!


I videoen (1 time 55 min) erfarer du bla.:

  • Oppskriften – en spirituell veiviser for vår vei som sjaman
  • Hvorfor er det så lett å rote seg bort?
  • Den sjamaniske eden
  • Hva betyr det egentlig å åpne opp sitt hjerte?
  • Praktisk beskrivelse av hva den sjamaniske veien handler om.
  • De 9 grunnpliarene for å finne den sjamaniske vei
  • Hvordan du finner din rette sjaman læremester!
  • +++

 

Del 4 av 5 i artikkelserien “Sjamanisme ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener”

For å kunne gå en sjamanistisk vei for å åpne opp vårt hjerte og leve et fullt ut lykkelig og meningsfylt liv, der vi får realisert våre ekte og virkelige talenter og evner, trenger vi noe å orientere oss mot. Vi  trenger en spirituell veiviser, en oppskrift,  for vår spirituelle vei som sjaman.

Ønsker du å lære mer om sjamanisme? Klikk her for å lære mer om utdannelsen som White Feather sjaman. Oppstart februar 2017. Kun begrenset antall plasser.

Uten dette er det lett å rote seg bort på veien slik at egoet forblir i sin posisjon som sjelens hersker istedenfor sjelens veiviser. Når egoet hersker blir våre avgjørelser og handlinger styrt av det motsatte av kjærlighet: Frykt, angst, sjalusi, misunnelse, grådighet, likegyldighet osv. På en slik vei er det umulig for sjelen å uttrykke sitt sanne vesen som er en forutsetning for at vi kan leve et fullt ut lykkelig og meningsfylt liv.

I min spirituelle tradisjon (White Feather Shamanic School®) har vi en spirituell filosofi som relaterer seg til den sjamanistiske eden, som har som målsetning å føre alle vesen på denne jorden sammen med de guddommelige vesen i fred, forståelse og kjærlighet – som er den urgamle forståelsen av betydningen til korset.

Siden det eksistere mye forvirring og misforståelser rundt sjamanisme, er det nå på tide å gi noen retningslinjer for å forstå hva sjamanisme virkelig er, og som ikke er relatert til rusmidler, svart magi, sjalusi, konkurranse eller grådighet.

De følgende 9 grunnpilarene er den urgamle veiviseren til sjamanen for å åpne opp sitt hjerte og leve et lykkelig liv.

 

Klikk her for å laste ned artikkelen som er publisert i bladet Medium nr. 12-2012 til din PC/Mac (Høyreklikk på linken og velg “lagre link til disk” for å lagre artikkel på din PC/Mac)

 

Resten av artiklene i serien “Sjamanisme, ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener” finner du her

 

del-4-sjamanisme

 

>