Del 3 av 5: Helhetlig diagnose og behandling ved Europas mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin!

Uten riktig diagnose er det vanskelig å behandle riktig. Det blir som å famle i blinde og håpe at medisinene og behandlingsmetodene i det miste hjelper mot noen av symptomene. Se hvordan Prof. Dr. Med. Thomas Rau som er anerkjent som en av verdens ledende leger innen Biologisk medisin stiller diagnose på meg.

Frustrasjonen etter å ha oppsøkt lege etter lege uten å få svar på hvorfor jeg var syk, har vært særdeles frustrerende. Det tok 15 år og over 200 leger og spesialister før jeg endelig fikk svar på hva som var årsaken til at jeg var kronisk utmattet.

Det å få høre at «vi finner ingenting galt med dem, herr Wanvig» eller «du må lære å leve med sykdommen din» fra eksperter med flotte titler og høy anseelse kan ta motet fra selv den mest optimistiske.

I del 1 av denne artikkelserien, "En av de største nedturene i mitt liv", tok jeg for meg bakgrunnen til helsetilstanden min og hvordan jeg havnet på Europas største og mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin. I del 2, "Alvorlig sykdom kan sitte i tennene", delte jeg min erfaring med den holistiske tannklinikken til Paracelsus.

I denne siste artikkelen deler jeg mine erfaringer med hvordan klinikken diagnostiserer og behandler pasientene.

Intervju #2 med Dr. Rau der han går gjennom mine test resultater og diagnose

Kunsten å stille rett diagnose

Uten riktig diagnose er det vanskelig å behandle riktig. Det blir som å famle i blinde og håpe at medisinene og behandlingsmetodene i det miste hjelper mot noen av symptomene.

– Det hjelper lite med all verdens blodprøver om legen ikke er i stand til å se etter og teste de riktige parameterne med rett type blodprøver, sier dr. Thomas Rau, som er medisinsk direktør ved Paracelsus-klinikken i Lustmühle i Sveits.

– Et av hovedproblemene med legene innen ortodoks skolemedisin er at de ikke er opplært til å se på de rette stedene, spesielt når det gjelder kronisk sykdom.

De to første dagene på klinikken ble brukt til omfattende diagnostisering med metoder fra både vestlig skolemedisin og biologisk medisin som jeg aldri hadde hørt om før, for å finne årsakene til min kroniske sykdomstilstand. EKG, EEG, ultralydundersøkelser, måling av verdier for xenohormoner (kjemikalier som etterligner hormonene i kroppen), sjekk for en rekke virus, sub-kliniske infeksjoner og tungmetallforgiftning, måling av tilstanden til det autonome nervesystemet, termografi og mye, mye mer.

Over 40 rør med blod ble tappet fra meg som resulterte i ca. 470 ulike blodverdier og parametere. Ca. 80 av disse var utenfor normalen, rundt 30 av dem var langt unna normalverdiene.

På bakgrunn av dette kunne klinikken stille en diagnose og forklare årsakene til min sykdomstilstand. Det ble deretter utarbeidet en behandlingsplan for å helbrede årsakene til sykdommen slik at jeg endelig kunne bli frisk!

Behandlingsmetoder

Ifølge dr. Rau er en av de viktigste årsakene bak klinikkens gode resultater en multimodulær behandlingsform hvor de bruker mange forskjellige behandlingsformer parallelt basert på diagnosen.

Her er noen av behandlingsformene de kombinerer for å behandle kreft, kroniske sykdommer og tilfeller som meg, med kronisk utmattelse.

Intervju #3 med Dr. Rau der han går gjennom de viktigste behandlingsmetodene på klinikken

Hypertermi varmebehandling

Hypertermi betyr å øke kroppstemperaturen godt over normaltemperatur. Ved hypertermibehandling varmes hele eller deler av kroppen til pasienten slik at det produseres feber. Det finnes i hovedsak to typer hypertermi, og disse metodene virker på to helt forskjellige måter:

1.Systemisk hypertermi: Hele kroppen varmes opp til 38,5–41 grader i et spesielt varmekammer (Heckel varmekammer) eller ved bruk av en spesiell varmeseng (Iratherm).

2.Lokal hypertermi: Lokale områder av kroppen, som lever, bryst eller prostata, varmes opp til 42–44 grader.

Feber er en av kroppens helbredelsesreaksjoner som aktiverer de hvite blodcellene. For hver grad kroppstemperaturen øker fra normaltemperatur, intensiveres aktiviteten av de hvite blodcellene med 2–3 ganger.

Øker kroppstemperaturen fra 36 til 39 grader, øker aktiviteten til immunforsvaret og de hvite blodcellene med 8–10 ganger.

Ved feber aktiveres også kroppens metabolisme og sirkulasjon, noe som resulterer i svette og avgiftning, samt at kroppens cellulære aktivitet økes. Et av de unike resultatene med hypertermi og feber er at syke celler dør, mens friske overlever. Siden kreftceller ikke kan leve ved høy temperatur, er korrekt bruk av hypertermi som behandlingsform en meget effektiv metode for behandling av flere ulike kreftformer.

Systemisk hypertermi er meget godt dokumentert i medisinsk litteratur (se PubMed.gov), og det finnes mange bevis på at indusert feber aktiverer cytokiner (signalmolekyler som hjelper til med å kontrollere immunsystemet og bekjempe sykdom), interferoner (mobilisering av kroppens forsvarsmekanismer) og aktivering av hvite blodceller.

Lokal hypertermi 

virker på en helt annen måte enn systemisk. Her varmes kun et begrenset område av kroppen opp til 42–44 grader.

Kreftceller blir apoptotiske – de begår rett og slett «selvmord» – ved en temperatur på ca. 42 grader. Friske celler, spesielt hvite blodceller, blir også aktivert i området som varmes opp, og de friske cellene overlever opp til 44 grader.

Paracelsus-klinikken varmer opp til 42 grader celsius ved bruk av ulike teknikker og apparater som måler eksakt den interne temperaturen i området inne i kroppen som varmes opp.

Apparatene virker ved bruk av kortbølger eller ved å skyte ioner inn i vevet som øker temperaturen i kreftvevet. Med dette utstyret kan klinikken behandle større kreftnoder som lungekreft eller behandle laserstyrt mot ekstremt små områder som lymfenoder.

Både systemisk og lokal hypertermi benyttes også, som i mitt tilfelle, mot kronisk utmattelse og svakt immunsystem, og mot autoimmune sykdommer som ulcerøs kolitt og psoriasis samt for pasienter med uklare symptomer som utmattelsessyndrom – alt med meget gode resultater.


Life Cell Extract

Paracelsus-klinikken har i samarbeid med tyske biokjemikere og biologer utviklet en metode for å skille ut og konsentrere vekstfaktorer og cellepeptider som kan injiseres muskulært på en sikker måte uten bieffekter for å stimulere pasientens celler til å fungere bedre og gjenoppbygge celler. Metoden kalles «Organ Cell Peptide Extracts».

Klinikken skiller ut celler fra 16 ulike organer fra unge økologiske griser, som har et DNA som er nesten likt det menneskelige DNA-et, slik at behandlingen kan rettes direkte mot området som skal behandlet.

Denne behandlingsmetoden virker veldig godt på neurologiske sykdommer, leversykdommer, myelom benmargmangel, binyresykdommer, kronisk utmattelse, med mer. Ifølge dr. Rau er dette en langt mer effektiv metode enn stamcellebehandling, og er både sikrere og rimeligere.

Se videointervjuet med dr. Rau ovenfor for flere spennende detaljer om denne behandlingsmetoden.

Paracelsus PRGFT-terapi

PRGFT-terapi er en meget effektiv metode for en naturlig fornyelse av bein, brusk, bindevev og hud samt for å aktivere immunforsvaret i området.

Denne metoden ble brukt på meg under mine to runder med tannkirurgi hvor to skjulte visdomstenner ble trukket. Etter operasjonen sprøytet tannlegen inn PRGFT (Platelet Released Growth Factor Therapy) i såret og sydde igjen.

Dette førte til at jeg hverken hadde smerter, opphovnet munn eller betennelse. Resultatet av denne metoden er at 99,7 prosent av pasientene ikke får infeksjoner eller betennelser etter tannkirurgi, takket være denne unike og enkle metoden, og dermed er det heller ikke bruk for antibiotika.

PRGFT lages ved å tappe pasienten for 4–5 rør blod som sentrifugeres slik at plasmaet skilles fra de røde blodcellene. Den midterste tredjedelen av plasmaet i rørene blandes med en koagulant slik at plasmaet blir som en gelé, som deretter sprøytes inn i operasjonssåret.

Såret i kjevebeinet gror normalt i løpet av 2–3 uker.
Denne metoden brukes også ved hudsykdommer og som et effektivt alternativ til Botox for å fjerne rynker. Fordelen er at det virker bedre enn Botox og er uten bivirkninger.

Neuralterapi

Neuralterapi er en tysk teknikk som ble utviklet av brødrene Huneke.

Teknikken er en kombinasjon av stimulering av nerver og spesielle akupunkturpunkter ved injeksjon av prokain eller lidokain sammen med en blanding av isopatiske og homeopatiske midler.

Metoden kan være effektiv for å stimulere selvreguleringen av kroppens ulike systemer og organer for å helbrede årsakene til sykdom.

Oksygen- og ozonterapi

Friske celler trenger oksygen for å produsere energi. Kreftceller har mistet kapasiteten til å bruke oksygen for å skape denne energien.

Når kreftpasienter, gamle og svake mennesker eller organer og pasienter med kronisk utmattelse får tilført rent oksygen, får gamle og syke celler muligheten til å gjenoppbygge seg selv slik at de blir friske.

Kreftceller har ikke effekt av oksygen. For å tilføre oksygen i cellene bruker klinikken metoder som inhalering av rent oksygen, inhalering av ionisert oksygen, intravenøs injisering av rent oksygen i blodet, ozon eller IHHT (Interval-Hypoxia-Hyperoxia-Training), hvor pasienten puster inn en variasjon av luft med høyt og lavt oksygennivå.

PEMF

PEMF (pulserende elektromagnetisk feltterapi) er elektromagnetiske felt som stimulerer celler og organer med ioner for å aktivere cellemembranenes evner til å få næring inn til cellene og avfallsstoffer ut av cellene.

Når celler blir utsatt for elektromagnetiske pulser med lav frekvens (5–50 Hz), begynner de å vibrere, noe som øker det elektriske potensialet mellom innsiden og utsiden av cellemembranen.

En frisk celle har et elektrisk potensial på ca. 70 mV. Det er dette potensialet som sørger for at cellens metabolisme fungerer. En syk celle har et mye mindre potensial.

Gjennom bruk av PEMF kan man hjelpe de helende prosessene i organer og vev, samt at metoden kan være effektiv for å drepe kreftceller.

Paracelsus-klinikken benytter ulike typer PEMF-maskiner som en del av behandlingsprogrammet ved blant annet kreft, kronisk utmattelse, neurologiske sykdommer og smerter.

Intravenøs infusjonsterapi

Vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer og isopatiske og homeopatiske midler blir daglig tilført pasientene intravenøst for å forkorte tiden de trenger for å bli friske.

Hver pasient får en skreddersydd miks av midler basert på diagnoseresultatene. I tillegg til behandlingsmetodene omtalt her bruker klinikken også mange andre behandlingsformer for å hjelpe sine ofte meget syke pasienter.

Jeg anbefaler å se alle intervjuene gjorde på klinikken som du finner her

Der finner du også mer informasjon og nyttige tips om du tenker på å oppsøke klinikken selv.

Et nytt liv!

Jeg er veldig glad for at de fleste av hovedårsakene til mine helseproblemer endelig ble diagnostisert og behandlet på en profesjonell og kompetent måte.

Da jeg endelig fikk oversikt over de grunnleggende årsakene til helseproblemene, var det også mulig å sette i gang et målrettet behandlingsopplegg som ga resultater.

Nå, tre måneder etter oppholdet på klinikken, er jeg friskere og har mer overskudd enn jeg har hatt de siste 15 årene! Videoen av hvordan helsetilstanden min var før jeg dro til klinikken og videoen nå viser en utrolig endring.

Dette er takket være følgende hoved faktorer:

  • Diagnostiseringen som viste hvordan jeg kunne jobbe målrettet for å bli frisk.
  • Behandlingsopplegget som jeg har benyttet de siste tre månedene etter jeg kom hjem, blant annet hypertermi, Oxyven, ozon, infusjonsterapi, PEMF, neuralterapi m.m.
  • At jeg følger en lavkarbodiett for optimal helse med mye sunt fett uten gluten, melkeprodukter, soya, FODMAP og raske karbohydrater. Sukker, søtsaker, junkfood, ferdigmat og liknende er bannlyst. Mer info om dietten finner du på www.wanvig.no/bulletproof og i artikkelen «Denne koppen kan erstatte frokosten din: Få bedre vitalitet og energi med en kopp kaffe!»
  • Målrettet bruk av effektive behandlingsmetoder innen Rainbow Reiki® og White Feather Shamanic School® for å aktivere kroppens selvhelbredende krefter, samt avgiftningsmekanismer basert på diagnosen jeg fikk på Paracelsus-klinikken.
  • Behandling av en særdeles dyktig hormonlege i Tyskland som knekte den største gåten bak min kroniske tretthet i forhold til hormoner. Jeg vil komme tilbake med mer informasjon om dette samt et videointervju og en artikkel med denne legen senere og hvordan han klarte å aktivere mitokondriene (kraftverkene) i cellene mine til å produsere energi igjen.
  • En omfattende egeninnsats hvor jeg har gått 100 prosent inn for å gjøre alt som står i min makt for å kunne bli frisk med riktig kosthold og daglig mosjon.


Med en kombinasjon av vestlig skolemedisin, komplementær medisin, Rainbow Reiki®, White Feather sjamanisme og ernæring, og omfattende egeninnsats, har jeg endelig løst de siste av mine største helsemysterier.

Det å kunne ha seks gode dager i uken og én dårlig er som et mirakel i forhold til hvordan det var før, da jeg hadde én til tre gode dager hver tredje måned og resten var mer eller mindre komatøse med hjernetåke og dyp slitenhet.

I kurset «Forandre ditt liv på 90 dager!» lærer jeg bort de beste og mest effektive behandlingsmetodene jeg har funnet på min vei de siste 15 årene innen vestlig skolemedisin, neuropsykologi, alternativ medisin, healing og ernæring slik at andre ikke trenger å gjøre de samme feilene jeg har gjort.

På 90 dager lærer studentene essensen av kunnskapen og metoden som har virket best på meg og mine klienter, samt det beste av hva jeg lærte under oppholdet på Paracelsus-klinikken.

Artikkel som PDF

Siden 2009 her jeg publisert mer enn 70 artikler i bladet Medium om praktiske og holistiske løsninger på helseproblemer, hvordan forandre ditt liv til å bli et lykkeligere menneske, hvordan finne grunnleggende mening i livet, spirituell utvikling, opplysthet, healing, sjamanisme, kunsten å skape et lykkelig parforhold m.m.

Alle artiklene kan lastes ned som PDF filer for alle som er logget inn. Du kan opprette en gratis medlems konto her for å få tilgang til alle artiklene samt alle video kursene på denne siden.

Relaterte artikler

Del 2 av 5: Alvorlig sykdom kan sitte i tennene!

Paracelsus Clinic i Lustmühle i Sveits benytter biologisk tannbehandling som et viktig verktøy for å helbrede alvorlig sykdom hos pasienter som ofte har prøvd «alt» av behandlingsmetoder uten suksess. Hos over 70 prosent av pasientene til Paracelsus ligger en eller flere av hovedårsakene bak kreft og de fleste former for kronisk sykdom i munnen, viser statistikken til klinikken, som har behandlet over 30 000 alvorlig syke pasienter fra 80 land.

Del 1 av 5: En av de største nedturene i mitt liv! Hvordan Europas mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin åpenbarte seg for meg i tolvte time.

Hvordan Europas mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin åpenbarte seg for meg i tolvte time. Mitt liv som spirituell lærer, sjaman, veileder, forfatter og menneske er ikke bestandig slik jeg skulle ønske det var. I denne artikkelen får du et innsyn i en av de vanskeligste nedturene i mitt liv hvor det hold på å gå riktig galt for meg forrige år. Du vil også få se hvordan dette førte meg et stort skritt videre mot løsningen på mitt største helseproblem.

Ble frisk av kronisk sykdom med avføring! Gjorde slutt på 40 års med smerter med FMT behandlinger

Vestlig skolemedisin er på randen av en revolusjon i forståelsen og helbredelsen av kroniske og uhelbredelige sykdommer, som morbus Crohn, ulcerøs kolitt, multippel sklerose (MS), Parkinson, Alzheimer, autoimmune sykdommer og kronisk utbrenthet (ME). En noe «utradisjonell» metode hvor man bruker menneskelig avføring har nemlig vist seg å være et meget effektiv probiotikum.

Slik måler du kronisk stress og utbrenthet på en enkel måte! (Del 6 av 7)

I denne artikkelen vil jeg dele min erfaring med et av de mest brilliante verktøyene jeg har funnet for å måle kronisk stress og utbrenthet med medisinsk kvalitet på resultatene. Mangel på en klar diagnose er dessverre alt for vanlig om man sliter med bla. kronisk utmattelse eller utbrenthet. Her vil vi se nærmere på en enkel løsning som alle kan benytte selv for å få et detaljert innblikk i den generelle helsetilstanden.

Kommentarer