Helhetlig diagnose og behandling med biologisk medisin!

Av Pål-Esben Wanvig

Uten riktig diagnose er det vanskelig å behandle riktig. Det blir som å famle i blinde og håpe at medisinene og behandlingsmetodene i det miste hjelper mot noen av symptomene. Se hvordan Prof. Dr. Med. Thomas Rau som er anerkjent som en av verdens ledende leger innen Biologisk medisin stiller en helhetlig diagnose og behandling med biologisk medisin!

Frustrasjonen etter å ha oppsøkt lege etter lege uten å få svar på hvorfor jeg var syk, har vært særdeles frustrerende. Det tok 15 år og over 200 leger og spesialister før jeg endelig fikk svar på hva som var årsaken til at jeg var kronisk utmattet.

Det å få høre at «vi finner ingenting galt med dem, herr Wanvig» eller «du må lære å leve med sykdommen din» fra eksperter med flotte titler og høy anseelse kan ta motet fra selv den mest optimistiske.

I del 1 av denne artikkelserien, «En av de største nedturene i mitt liv», tok jeg for meg bakgrunnen til helsetilstanden min og hvordan jeg havnet på Europas største og mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin. I del 2, «Alvorlig sykdom kan sitte i tennene», delte jeg min erfaring med den holistiske tannklinikken til Paracelsus.

I denne siste artikkelen deler jeg mine erfaringer med hvordan klinikken diagnostiserer og behandler pasientene.

Intervju #2 Helhetlig diagnose og behandling med biologisk medisin med Dr. Thomas Rau der han går gjennom mine test resultater og diagnose

Kunsten å stille rett diagnose

Uten riktig diagnose er det vanskelig å behandle riktig. Det blir som å famle i blinde og håpe at medisinene og behandlingsmetodene i det miste hjelper mot noen av symptomene.

– Det hjelper lite med all verdens blodprøver om legen ikke er i stand til å se etter og teste de riktige parameterne med rett type blodprøver, sier dr. Thomas Rau.

– Et av hovedproblemene med legene innen ortodoks skolemedisin er at de ikke er opplært til å se på de rette stedene, spesielt når det gjelder kronisk sykdom.

De to første dagene på klinikken ble brukt til omfattende diagnostisering med metoder fra både vestlig skolemedisin og biologisk medisin som jeg aldri hadde hørt om før, for å finne årsakene til min kroniske sykdomstilstand. EKG, EEG, ultralydundersøkelser, måling av verdier for xenohormoner (kjemikalier som etterligner hormonene i kroppen), sjekk for en rekke virus, sub-kliniske infeksjoner og tungmetallforgiftning, måling av tilstanden til det autonome nervesystemet, termografi og mye, mye mer.

Over 40 rør med blod ble tappet fra meg som resulterte i ca. 470 ulike blodverdier og parametere. Ca. 80 av disse var utenfor normalen, rundt 30 av dem var langt unna normalverdiene.

På bakgrunn av dette kunne klinikken stille en diagnose og forklare årsakene til min sykdomstilstand. Det ble deretter utarbeidet en behandlingsplan for å helbrede årsakene til sykdommen slik at jeg endelig kunne bli frisk!

Kikk her for å se hvorfor jeg ikke lenger anbefaler Paracelsus klinikken i Sveits.

Behandlingsmetoder

Ifølge dr. Rau er en av de viktigste årsakene bak klinikkens gode resultater en multimodulær behandlingsform hvor de bruker mange forskjellige behandlingsformer parallelt basert på diagnosen.

Her er noen av behandlingsformene de kombinerer for å behandle kreft, kroniske sykdommer og tilfeller som meg, med kronisk utmattelse.

Intervju #3 med Dr. Rau der han går gjennom de viktigste behandlingsmetodene på klinikken

Hypertermi varmebehandling

Hypertermi betyr å øke kroppstemperaturen godt over normaltemperatur. Ved hypertermibehandling varmes hele eller deler av kroppen til pasienten slik at det produseres feber. Det finnes i hovedsak to typer hypertermi, og disse metodene virker på to helt forskjellige måter:

1.Systemisk hypertermi: Hele kroppen varmes opp til 38,5–41 grader i et spesielt varmekammer (Heckel varmekammer) eller ved bruk av en spesiell varmeseng (Iratherm).

2.Lokal hypertermi: Lokale områder av kroppen, som lever, bryst eller prostata, varmes opp til 42–44 grader.

Feber er en av kroppens helbredelsesreaksjoner som aktiverer de hvite blodcellene. For hver grad kroppstemperaturen øker fra normaltemperatur, intensiveres aktiviteten av de hvite blodcellene med 2–3 ganger.

Øker kroppstemperaturen fra 36 til 39 grader, øker aktiviteten til immunforsvaret og de hvite blodcellene med 8–10 ganger.

Ved feber aktiveres også kroppens metabolisme og sirkulasjon, noe som resulterer i svette og avgiftning, samt at kroppens cellulære aktivitet økes. Et av de unike resultatene med hypertermi og feber er at syke celler dør, mens friske overlever. Siden kreftceller ikke kan leve ved høy temperatur, er korrekt bruk av hypertermi som behandlingsform en meget effektiv metode for behandling av flere ulike kreftformer.

Systemisk hypertermi er meget godt dokumentert i medisinsk litteratur (se PubMed.gov), og det finnes mange bevis på at indusert feber aktiverer cytokiner (signalmolekyler som hjelper til med å kontrollere immunsystemet og bekjempe sykdom), interferoner (mobilisering av kroppens forsvarsmekanismer) og aktivering av hvite blodceller.

Lokal hypertermi

virker på en helt annen måte enn systemisk. Her varmes kun et begrenset område av kroppen opp til 42–44 grader. Kreftceller blir apoptotiske – de begår rett og slett «selvmord» – ved en temperatur på ca. 42 grader. Friske celler, spesielt hvite blodceller, blir også aktivert i området som varmes opp, og de friske cellene overlever opp til 44 grader.

Paracelsus-klinikken varmer opp til 42 grader celsius ved bruk av ulike teknikker og apparater som måler eksakt den interne temperaturen i området inne i kroppen som varmes opp. Apparatene virker ved bruk av kortbølger eller ved å skyte ioner inn i vevet som øker temperaturen i kreftvevet. Med dette utstyret kan klinikken behandle større kreftnoder som lungekreft eller behandle laserstyrt mot ekstremt små områder som lymfenoder.

Både systemisk og lokal hypertermi benyttes også, som i mitt tilfelle, mot kronisk utmattelse og svakt immunsystem, og mot autoimmune sykdommer som ulcerøs kolitt og psoriasis samt for pasienter med uklare symptomer som utmattelsessyndrom – alt med meget gode resultater.

Helhetlig diagnose og behandling med biologisk medisin

Life Cell Extract

Paracelsus-klinikken har i samarbeid med tyske biokjemikere og biologer utviklet en metode for å skille ut og konsentrere vekstfaktorer og cellepeptider som kan injiseres muskulært på en sikker måte uten bieffekter for å stimulere pasientens celler til å fungere bedre og gjenoppbygge celler. Metoden kalles «Organ Cell Peptide Extracts».

Klinikken skiller ut celler fra 16 ulike organer fra unge økologiske griser, som har et DNA som er nesten likt det menneskelige DNA-et, slik at behandlingen kan rettes direkte mot området som skal behandlet.

Denne behandlingsmetoden virker veldig godt på neurologiske sykdommer, leversykdommer, myelom benmargmangel, binyresykdommer, kronisk utmattelse, med mer. Ifølge dr. Rau er dette en langt mer effektiv metode enn stamcellebehandling, og er både sikrere og rimeligere.

Se videointervjuet med dr. Rau ovenfor for flere spennende detaljer om denne behandlingsmetoden.

PRGFT-terapi

PRGFT-terapi er en meget effektiv metode for en naturlig fornyelse av bein, brusk, bindevev og hud samt for å aktivere immunforsvaret i området.

Denne metoden ble brukt på meg under mine to runder med tannkirurgi hvor to skjulte visdomstenner ble trukket. Etter operasjonen sprøytet tannlegen inn PRGFT (Platelet Released Growth Factor Therapy) i såret og sydde igjen.

Dette førte til at jeg hverken hadde smerter, opphovnet munn eller betennelse. Resultatet av denne metoden er at 99,7 prosent av pasientene ikke får infeksjoner eller betennelser etter tannkirurgi, takket være denne unike og enkle metoden, og dermed er det heller ikke bruk for antibiotika.

PRGFT lages ved å tappe pasienten for 4–5 rør blod som sentrifugeres slik at plasmaet skilles fra de røde blodcellene. Den midterste tredjedelen av plasmaet i rørene blandes med en koagulant slik at plasmaet blir som en gelé, som deretter sprøytes inn i operasjonssåret.

Såret i kjevebeinet gror normalt i løpet av 2–3 uker. Denne metoden brukes også ved hudsykdommer og som et effektivt alternativ til Botox for å fjerne rynker. Fordelen er at det virker bedre enn Botox og er uten bivirkninger.

Neuralterapi

Neuralterapi er en tysk teknikk som ble utviklet av brødrene Huneke.

Teknikken er en kombinasjon av stimulering av nerver og spesielle akupunkturpunkter ved injeksjon av prokain eller lidokain sammen med en blanding av isopatiske og homeopatiske midler.

Metoden kan være effektiv for å stimulere selvreguleringen av kroppens ulike systemer og organer for å helbrede årsakene til sykdom.

Oksygen- og ozonterapi

Friske celler trenger oksygen for å produsere energi. Kreftceller har mistet kapasiteten til å bruke oksygen for å skape denne energien.

Når kreftpasienter, gamle og svake mennesker eller organer og pasienter med kronisk utmattelse får tilført rent oksygen, får gamle og syke celler muligheten til å gjenoppbygge seg selv slik at de blir friske.

Kreftceller har ikke effekt av oksygen. For å tilføre oksygen i cellene bruker klinikken metoder som inhalering av rent oksygen, inhalering av ionisert oksygen, intravenøs injisering av rent oksygen i blodet, ozon eller IHHT (Interval-Hypoxia-Hyperoxia-Training), hvor pasienten puster inn en variasjon av luft med høyt og lavt oksygennivå.

PEMF

PEMF (pulserende elektromagnetisk feltterapi) er elektromagnetiske felt som stimulerer celler og organer med ioner for å aktivere cellemembranenes evner til å få næring inn til cellene og avfallsstoffer ut av cellene.

Når celler blir utsatt for elektromagnetiske pulser med lav frekvens (5–50 Hz), begynner de å vibrere, noe som øker det elektriske potensialet mellom innsiden og utsiden av cellemembranen.

En frisk celle har et elektrisk potensial på ca. 70 mV. Det er dette potensialet som sørger for at cellens metabolisme fungerer. En syk celle har et mye mindre potensial.

Gjennom bruk av PEMF kan man hjelpe de helende prosessene i organer og vev, samt at metoden kan være effektiv for å drepe kreftceller.

Paracelsus-klinikken benytter ulike typer PEMF-maskiner som en del av behandlingsprogrammet ved blant annet kreft, kronisk utmattelse, neurologiske sykdommer og smerter.

Intravenøs infusjonsterapi

Vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer og isopatiske og homeopatiske midler blir daglig tilført pasientene intravenøst for å forkorte tiden de trenger for å bli friske.

Hver pasient får en skreddersydd miks av midler basert på diagnoseresultatene. I tillegg til behandlingsmetodene omtalt her bruker klinikken også mange andre behandlingsformer for å hjelpe sine ofte meget syke pasienter.

Artikkel serie om Swiss Biological Medicine og Dr. Thomas Rau

Artikkel 1: En av de største nedturene i mitt liv!

Artikkel 2: Alvorlig sykdom kan sitte i tennene

Artikkel 3: Helhetlig diagnose og behandling

Artikkel 4: Oppsummering, priser og anbefaling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar